nyt-net.dk
(Se også www.kommissionssalg.dk)

 
 

 

Indledning / Forord

Tilbage til forsiden

 
 

 

       
   
                   
 


Jytte

Denne lære- og kogebog er udarbejdet på grundlag af foreningen af Danske husholdningslærerinders KØKKENBOG fra 1962, samt min mangeårig erfaring som hjemmegående husmoder.
Mange gode billeder og opskrifter m.m. er hentet rundt om på Internettet, således at denne hjemmeside bliver så fyldestgørende som muligt og kommer rundt om alle spørgsmål.

Bogen er tænkt som en hjælp for unge der flytter hjemmefra, og som for første gang skal til at fører en husholdning, enten det er som enlig eller man har stiftet familie og nu selv skal til at sørge for husholdningen.
Mange unge tror fejlagtigt, at det er nemt at fører en husholdning, for man kan da købe næsten alt som færdigmad "fast food", men glemmer, at kostværdien af den type mad som regel er betydelig ringere, lige som den som regel også koster en hel del mere.

 
                   
  Jeg har derfor bestræbt mig på, at udarbejde denne bog, så den kommer rundt om alle de nødvendige ting, som gør en husholdning mest praktisk, økonomisk og at den daglige kost bliver så spændende og enkel som muligt og at det frem for alt, bliver så let som muligt at udfører det daglige husholdnings-arbejde og herunder madlavningen.

 
                   
 

Næsten alle kogebøger, opskrifter og madartikler der findes og som bringes i ugebladene, er udformet således, at der ikke er tale om hverdagsmad og hvis det er, så er prisen for fremstillingen som regel i den dyre ende.

Danske husholdningslærerinders køkkenbog som danner grundlag for denne hjemmeside, fik jeg som ganske ung pige og selv den dag i dag bruger jeg den i min daglige husholdning.

 
                   
 

Jeg håber du kan få gavn af denne hjemmeside og ønsker dig held og lykke ud i det kulinariske.